FAMILJEN KAOS!

1700 kalorier

Det funkar bra så länge det inte blir fika eller godis på kvällen sådär spontant! Jag ska inte överstiga 1700 kcal per dag och det går bra hela dagen och sen spårar jag på kvällen ?? jag tänker varje morgon att jag ska ta den där promenaden men det blir aldrig så. Hur svårt ska det vara?! Idag är tredje dagen som gått bra och jag hoppas att det fortsätter såhär men fredag till söndag ska vi ha fika här hemma för kalasen..?

Jag har svårt att hitta något sätt som funkar för mig, att både vara hälsosam och gå ner i vikt men det ska vara en livsstil och inte en tillfällig diet. Det dumma med mig är att jag varken vill offra något eller anstränga mig haha men så funkar det ju inte!

Jag har börjat kolla på Biggest looser Sverige som precis börjat. Det är intressant att se allt som ligger bakom den stora övervikten, sorgligt men jag kan förstå de också. Mat och socker kan vara en drog och ett missbruk helt klart. Jag har försökt göra om och välja hälsosammare alternativ samtidigt som det måste vara något jag tycker om och jag räknar kalorierna. Jag såg på Biggest att de verkar också räkna kalorier, 1600 kcal där de kan välja om de vill äta kolhydrater eller utesluta det. Hade det inte varit för min älskade choklad och chips/potatis så hade jag lätt satsat på LCHF! Det är stressande att räkna varenda liten kalori men det får funka. Tur att det finns bra appar nu för tiden, annars hade man ju inte orkat räkna.

Hur gör ni? Hur äter ni och tränar? Följer ni någon särskild metod när ni vill gå ner i vikt?? Tipsa gärna..

 

normalviktiga jag! Vill dit igen!!
normalviktiga jag! Vill dit igen!!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats