Hittade en bra kandidat till förrätten för vår efterlängtade barnfria helg.
Tunnbrödsstubbar (4 personer)
2 st fyrkantiga, mjuka tunnbröd
1 pkt bacon
1 gul lök
200 gram färska champinjoner
1 matsked margarin (för stekning)
½ dl crème fraiche
½ dl färskost
1 vitlöksklyfta
½ dl hackad persilja
1-2 tsk senap
svartpeppar
mozzarella 125 gr
Gör såhär: Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka löken och hacka champinjonerna. Hacka även baconet. Fräs svamp, bacon och lök i en stekpanna tills baconet blivit knaprigt. Blanda fräset med färskost, creme fraiche, persilja, senap och pressad vitlök. Krydda med svartpeppar och eventuellt lite salt. Bred ut röran på bröden och rulla ihop. Skär varje tunnbrödsrulle i fyra bitar.
Ställ stubbarna på en plåt med bakplåtspapper. Skiva mozzarella och lägg ovanpå varje stubbe. Gratinera stubbarna i ugnen i ca 10 minuter, eller tills osten smält och fått fin färg. Strö över lite hackad persilja och servera genast.
Källa: http://ensmakavkarin.com/tag/forratt-till-manga/
Senaste kommentarer