Här kommer receptet, som vanligt gör jag endast enkla recept haha! 😉
Paj med hallonpannacotta/ 8 port.
12 digestivekex
75 g smör/margarin
1 tsk kanel (jag skippade det..)
Fyllning:
3 gelatinblad
2,5 dl vispgrädde
500 g Arla köket Kesella kvarg hallon (finns olika smaker, jag tog vanilj denna gång)
3-4 dl hallon (du kan dekorera med vad som helst, denna gång tog jag riven choklad och hallon)
Gör såhär:
Mixa kex och smör. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min. Låt gelatinbladen stå i kallt vatten i ca 5 min. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kvarg. Häll det i formen. Låt stå i kyl i minst 3 timmar. Garnera med hallon.
Såhär kan de också se ut! Man får använda fantasin! alla hade olika smaker 😉
Lät gott!!
Det är gott 😉 det roliga är att man göra den så lyxig och fin också, lite roligare att bjuda på